Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons team

Arjan van den Born
Arjan van den Born
Arjan van den Born is academisch directeur van de Jheronimus Academy of Data Science in Den Bosch en adviseur van het JADS MKB Datalab.
Matthijs Bookelmann
Matthijs Bookelmann
Matthijs Bookelmann is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in strategisch management (richting ondernemerschap). Innovatie, ondernemerschap en strategie zijn dan ook zijn grootste interesses. Binnen het JADS MKB Datalab richt hij zich onder andere op het vertalen van strategische kansen en problemen van ondernemers naar concrete data gedreven oplossingen.
Daan Kolkman
Daan Kolkman
Daan Kolkman is gepromoveerd aan de University of Surrey (VK) op het gebruik van computermodelen bij het informeren van besluitvorming binnen organisaties. Als freelance data scientist ontwikkelt hij oplossingen (bijv: risicomodellen, recommendation engines, social sensing algoritmes) rondom fysieke retail en ondernemerschap. Binnen JADS gebruikt hij zijn kennis en ervaring om samen met bedrijven onderzoeksgebieden te definiëren die zowel voor Wetenschap als Praktijk relevant zijn.
Ruud Sneep
Ruud Sneep
Ruud Sneep is zelfbenoemd “Entreprenerd” – een ondernemer met hart voor wetenschap. Hij is serieondernemer en promovendus aan de Universiteit van Tilburg op het gebied van kennisdeling, innovatie en ondernemerschap. Als ondernemer heeft Ruud onder andere een internationaal opererend Fintech bedrijf en een data gedreven Online Marketing bureau in zijn portfolio. Als wetenschapper ligt Ruud zijn grootste interesse in hoe bedrijven externe kennis kunnen integreren. Hij combineert zijn kennis en ervaring bij JADS om bedrijven op relevante wijze in contact te laten komen met de kennis van de JADS studenten, zowel binnen als buiten het curriculum.