Digital Data Driven Business Workshop

Definieer jouw concrete eerste richting een meer data-gedreven onderneming!

De workshop

Ontvang meer informatie

JADS MKB Datalab heeft de kennis om de kracht van Data Science te benutten, waarde uit data te halen en innovatie in uw organisatie te versnellen. En dat allemaal op een laagdrempelige manier. Wat verkennen wij onder andere tijdens onze workshop?

  • Waar staat mijn bedrijf op het gebied van data?
  • Hoe kijkt een data-expert naar mijn bedrijf en mijn data?
  • Hoe stel ik een data-vraagstuk op waar mijn bedrijf mee aan de slag kan?
  • Is mijn data goed genoeg om het bedachte data-vraagstuk op te lossen?

Benieuwd naar het concrete eindresultaat? Neem contact met ons op!

Mede mogelijk gemaakt door:

Deze bedrijven gingen je voor:

Scroll naar top